Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Kleinschalige Zuid-Afrika vakantie

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Kleinschalige Zuid-Afrika vakantie

Reisverslag kleinschalige Zuid-Afrika vakantie van Bart en Sofie, september 2013

Eind augustus was het eindelijk zo ver. Tijd voor onze kleinschalige Zuid-Afrika vakantie. Maar liefst 24 dagen rondreizen in dit prachtige land. Het was onze eerste grote rondreis en achteraf gezien hadden we niets beters kunnen bedenken.
Op voorhand werd door Sable Tours ons een mooie route voorgesteld met leuke accommodaties. Op de meeste plekken zijn we meer dan 1 nacht gebleven om de streek te verkennen.

Onze eerste dag zijn we aangekomen in Johannesburg. Op de luchthaven werden we opgehaald door onze gids, die ons meteen ook de volledige dag zou meenemen door Johannesburg.

Na een goede nachtrust zijn we doorgereden naar Karongwe Game Reserve Shiduli Lodge. Op dit plekje hemel op aarde bleven we drie nachten. Vier dagen safari en ja hoor. Na vijf dagen vakantie hadden we de Big Five en veel meer al gezien.
Van hieruit zijn we doorgereden naar de Panorama route en zo verder door naar Pongola Game reserve. Ook dit was weer de moeite waard. Het is een plek waar veel zuid-afrikanen zelf op vakantie komen en minder toeristen.

Via het prachtige St. Lucia zijn we doorgereden naar de Drakensbergen en tot slot tot in Durban. In Durban zijn we slechts een nacht gebleven. Dit om de volgende dag onze vlucht te nemen naar Port Elizabeth.

Via het Addo National Park, waar we prachtige olifanten en nog veel meer, hebben gezien, zijn we via de tuinroute doorgereden naar Tsitsikamma. Opnieuw een hoogtepunt van onze reis.

Tot slot zijn we via het mooie Knysna doorgereden naar onze laatste stop op onze vakantie Kaapstad. Hier logeerden we in The Walden house voor 3 nachten. Al zou je wel weken in Kaapstad kunnen vertoeven. Ook wij hadden geluk en zijn op de Tafelberg naar boven kunnen gaan.

Een prachtige afsluiter van een magnifieke vakantie. We kijken nu al weer uit naar een volgend bezoek aan Afrika.

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.