Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Last minute reis naar Zuid-Afrika

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Last minute reis naar Zuid-Afrika

Reisverslag – Drie weken Zuid-Afrika

In juni 2017 hebben wij besloten om op heel korte termijn naar Zuid-Afrika te vertrekken. Voor een van ons een land dat al een aantal jaren op de wishlist stond. Omdat we op zo’n korte termijn willen vertrekken, besluiten we een ‘georganiseerde’ reis te zoeken en niet alles zelf te regelen. Via via komen we uit bij Sable Tours en vanaf het eerste contact voelt het goed ook al hebben we enkel telefonisch of via mail contact. We denken dat de safari ’s voor ons het hoogtepunt zijn en op aanraden van Marcella besluiten we dan ook om onze reis in Kaapstad te starten en in Johannesburg te eindigen.

Vlak voor vertrek ontvangen we een zeer uitgebreide reisbeschrijving met alle informatie die we nodig hebben. De vluchten hebben we op eigen gelegenheid geboekt en Pieter en Marcella hebben alle overige zaken zoals de accommodaties en de huurauto voor ons geregeld. Wat een relaxte manier om op vakantie te gaan! Vanaf het moment dat we in Kaapstad aan komen weten we dat het goed zit; er staat een chauffeur op ons te wachten en onze host van de lodge is speciaal voor ons lang opgebleven om ons te verwelkomen in de prachtige kamer.

In drie weken tijd verbazen en verwonderen we ons om de pracht en schoonheid van het land en de mensen. Vanuit Kaapstad reizen we via de wijnlanden en de kust naar Knysna. We bezoeken o.a. Stellenbosch, Hermanus en Tsitsikamma. Omdat we graag de Drakensbergen bezichtigen hebben we op aanraden van Marcella het Addo Elephant Park overgeslagen vliegen we vanuit Port Elizabeth naar Durban. De Drakensbergen zijn zeer indrukwekkend en net zoals op de voorgaande plekken hebben we ook hier weer een uitstekende accommodatie.

Met onze tweede huurauto vervolgen we onze reis en gaan ook meer wildlife zien in o.a. St. Lucia en Pongola. Via de Panoramaroute komen we uiteindelijk in een privéreservaat vlakbij het Krugerpark waar we prachtige safari’s maken. Een laatste nacht in Johannesburg brengt een einde aan onze drie weken durende reis.

We hebben een ontzettend mooie reis achter de rug waar Pieter en Marcella absoluut aan hebben bijgedragen door de perfecte organisatie. Wat wij bijzonder vonden was dat zij bij alle accommodaties bekend waren. De accommodaties waren ook allen kleinschalig en perfect verzorgd, dit geeft in onze ogen net dat beetje extra om ook in contact te komen met de lokale bevolking. De keren dat we tijdens onze reis contact opnamen met Sable Tours werd er binnen enkele uren gereageerd en eventueel het een en ander opgelost.

Kortom; twijfel niet langer maar schakel Marcella en Pieter in voor een prachtige reis geheel naar eigen wens door Zuid-Afrika!

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.