Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Rootsreis met gezin in Zuid-Afrika

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Rootsreis met gezin in Zuid-Afrika

Reisverslag rootsreis met gezin in Zuid-Afrika in december 2010 – 2011

Tien jaar nadat we onze dochters in Zuid-Afrika hadden opgehaald was het tijd voor de grote reis terug. Met 2 gezinnen en inmiddels vier kinderen wilden we hen hun moederland laten zien. Een heel bijzondere reis dus, met speciale wensen. Al heel snel kwamen we terecht bij Sable Tours, Pieter en Marcella, die vanaf het begin af aan indruk maakten door goed naar onze wensen te luisteren en met mooie voorstellen te komen.

We zijn gestart vanaf Kaapstad en via Oudtshoorn – Knysna – Durban – Zululand en Drakensbergen naar Pretoria gereisd. Met het oog op de kinderen niet al te lange reisafstanden en genoeg ruimte voor ontspanning bij het zwembad. En dat is gelukt. We hebben genoten van het gastvrije guesthouse in Gordon’s Bay, de prachtige omgeving van Stellenbosch, de struisvogels in Oudtshoorn en de stranden van Knysna. Ieder plekje op zich hadden we wel een week willen blijven, van de prachtige natuur van Tsitsikamma tot aan de schitterende Drakensbergen. De kinderen dansen nog steeds de Zuludansen die we in Shakaland hebben gezien. Van Addo Elephant Park kregen we geen genoeg, zo veel dieren en olifanten, te zien vanuit de eigen auto. De guesthouses waren overal goed, van zuluhut tot super de luxe, iedere keer weer anders en een belevenis. Het eten in Zuid-Afrika is een culinair hoogtepuntje en de vriendelijkheid van de mensen is hartverwarmend. De rootsreis met ons gezin in Zuid-Afrika verliep – met ook dank aan de uitvoerige reisbeschrijving met vele tips – vlekkeloos.

De persoonlijke aandacht vanaf het begin tot ver na de terugkomst is ongekend! Wij zijn heel blij met onze keuze voor Sable Tours en raden dit ook iedereen aan. Wij komen zeker terug naar Zuid-Afrika!

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.