Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Groepsreizen Afrika

Kinderen in dorpje tijdens groepsreis door Madagascar
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Filters

Bekijk de groepsreizen in Afrika die Sable Tours aanbiedt.

Hieronder vindt u alle groepsreizen in Afrika die Sable Tours aanbiedt.

Groepsreizen naar Afrika van Sable Tours - reis in een kleinschalige groep

“Een groepsreis naar Afrika heeft als voordeel dat u reist met gelijkgestemde medereizigers, waar u uw avonturen mee kunt delen. Reizen is vermoeiend, maar bij de groepsreizen naar Afrika die Sable Tours aanbiedt hoeft u niet te rijden en kunt u volop genieten van alles dat u onderweg ziet. Doordat onze groepsreizen naar Afrika kleinschalig zijn, komt u op de mooiste plekjes. Ga geheel ontzorgd op reis met een groepsreis naar Afrika terwijl u vrienden voor het leven maakt.”

– Marcella, Sable Tours

Ontdek de wereld met Sable Tours: uw toegangspoort tot avontuurlijke groepsreizen!

Bij Sable Tours geloven we in de kracht van reizen om vriendschappen te smeden, horizonnen te verbreden en onvergetelijke herinneringen te creëren. Onze groepsreizen zijn ontworpen om u mee te nemen op een opwindende reis, waarbij u de wereld kunt verkennen en nieuwe culturen kunt omarmen, terwijl u geniet van het gezelschap van gelijkgestemde avonturiers.

Wat maakt Sable Tours groepsreizen zo speciaal?

Onvergetelijke bestemmingen: Of u nu droomt van het verkennen van de eindeloze open vlaktes in Oost-Afrika, het bewonderen van het unieke dierenleven op Madagascar, of het ontdekken van de bijzondere geschiedenis van Zuid-Afrika, Sable Tours heeft de meest intrigerende bestemmingen voor u in petto.

Deskundige partners: We werken samen met gerenommeerde partners in Afrika die jarenlange ervaring hebben in het organiseren van groepsreizen naar Afrika. Ze zorgen ervoor dat u de meest authentieke ervaringen beleeft en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistiek.

Kleinschalige groepen: Onze groepsreizen trekken avonturiers van over de hele wereld aan. Dit betekent dat u nieuwe vrienden zult maken, cultuur zult uitwisselen en samen onvergetelijke momenten zult beleven. De groepsreizen bestaan uit maximaal 12 internationale deelnemers – de voertaal tijdens de reizen is Engels.

Flexibiliteit en gemak: Onze reizen zijn zorgvuldig gepland en bieden een uitgebalanceerde mix van georganiseerde activiteiten en vrije tijd. Hierdoor kunt u tijdens de groepsreis ook de mogelijkheid om eigen keuzes te maken. Het is ook mogelijk om de groepsreizen te verlengen.

Duurzaam toerisme: Bij Sable Tours zijn we toegewijd aan verantwoord toerisme. We streven ernaar om de lokale gemeenschappen te ondersteunen, de impact op het milieu te minimaliseren en te zorgen voor een positieve reiservaring voor zowel reizigers als bestemmingen.

Betaalbare prijzen: Wij geloven dat avontuurlijke groepsreizen toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Onze reizen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw reis.

Sluit u aan bij Sable Tours en laat ons u meenemen op een onvergetelijke reis naar de meest adembenemende plekken ter wereld. Ontmoet nieuwe vrienden, verrijk uw leven met ervaringen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Boek vandaag nog uw avontuur!

Wilt u meer te weten komen over ons aanbod aan groepsreizen naar Afrika? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.