Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Themareizen in Kenia

Olifanten met Mount Kilimanjaro bij Amboseli National Park in Kenia
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Themareizen in Kenia

In Kenia kunt u prachtige safari reizen maken die tot de verbeelding spreken. De weidse savanne van de Masai Mara, de Kilimanjaro bij Amboseli en de semiwoestijn van Samburu vormen de achtergrond voor het wild dat in deze diverse nationale parken leeft. Bij de safari reizen naar Kenia van Sable Tours kunt u de bijzondere parken in Kenia bezoeken en ook kiezen voor een ontspannen strandvakantie. Naast de themareizen op onze website kunnen we voor u ook een reis op maat naar Kenia samenstellen. Of u nu kiest voor het thema safari reizen, huwelijkreizen of luxe reizen naar Kenia, u kunt er verzekerd van zijn dat uw reis naar Kenia tot in de puntjes zal worden verzorgd.

Thema huwelijksreizen naar Kenia

Bij een keuze voor een huwelijksreis naar Kenia raad ik een combinatie aan met een verlenging aan het strand. Avontuur, luxe, romantiek en relaxen, de perfecte ingrediënten voor een bijzondere reis. Een huwelijksreis in Kenia met de sfeer van Karen Blixen’s Out of Africa; stijlvol, romantisch en intiem.

Thema safari reizen naar Kenia

Oog in oog staan met een olifant tijdens een safari reis in Kenia. Van dichtbij is hij nog véél groter dan ik dacht. Met gemak wordt een complete boom omver geduwd. En hoewel de zachtaardige reus ons slechts uit nieuwsgierigheid besnuffelt, klopt mijn hart toch in mijn keel. Wilt u ook een olifant van dichtbij zien tijdens uw vakantie, maak dan een safari rondreis in Kenia.

Thema luxe reizen naar Kenia

Een luxe safari vakantie in Kenia. U geniet graag met volle teugen en koestert de herinneringen die u tijdens uw reizen opdoet. Een fantastisch uitzicht, superbe bereide maaltijden, een kwaliteitswijn en een luxe kamer met een goed bed. Zodat u de volgende dag uitgerust wakker wordt voor weer een nieuwe dag met nieuwe indrukken. De luxe safari vakantie die wij voor u kunnen organiseren zal zeker aan uw wensen voldoen.

Strandreizen naar Kenia

Kenia staat bekend om de geweldige safari reizen die u hier kunt maken. Maar Kenia heeft ook fraaie tropische stranden met hagelwit zand en een azuurblauwe zee, waar u een heerlijk ontspannen strandvakantie kunt doorbrengen. Als relaxte afsluiter na een inspannende safari reis, maar ook als romantische huwelijkreis.

Wat de themareizen van Sable Tours werkelijk uniek maakt, is de nauwgezette aandacht voor detail en de flexibiliteit om tegemoet te komen aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om het organiseren van een intieme huwelijksreis, een spannende safari-ervaring of een luxueuze vakantie, wij zijn er klaar voor om elke reis op maat te maken en aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

 

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.