Leeuwen in boom Leeuwen in boom Leeuwen in boom

Themareizen in Kenia

Hieronder vindt u de verschillende thema's die bij de bestemming Kenia horen.


Bij een keuze voor een huwelijksreis naar Kenia raad ik een combinatie aan met een verlenging aan het strand. Avontuur, luxe, romantiek en relaxen, de perfecte ingrediënten voor een bijzondere reis. Een huwelijksreis in Kenia met de sfeer van Karen Blixen’s Out of Africa; stijlvol, romantisch en intiem.

Een luxe safari vakantie in Kenia. U geniet graag met volle teugen en koestert de herinneringen die u tijdens uw reizen opdoet. Een fantastisch uitzicht, superbe bereide maaltijden, een kwaliteitswijn en een luxe kamer met een goed bed. Zodat u de volgende dag uitgerust wakker wordt voor weer een nieuwe dag met nieuwe indrukken. De luxe safari vakantie die wij voor u kunnen organiseren zal zeker aan uw wensen voldoen.

Oog in oog staan met een olifant tijdens een safari reis in Kenia. Van dichtbij is hij nog véél groter dan ik dacht. Met gemak wordt een complete boom omver geduwd. En hoewel de zachtaardige reus ons slechts uit nieuwsgierigheid besnuffelt, klopt mijn hart toch in mijn keel. Wilt u ook een olifant van dichtbij zien tijdens uw vakantie, maak dan een safari rondreis in Kenia.

Het kristalheldere water van de Indische Oceaan en de mooie witte zandstranden zorgen ervoor dat u in Kenia een super strandvakantie kunt hebben. De temperatuur is het hele jaar door aangenaam warm, terwijl een briesje zorgt voor wat afkoeling. Palmbomen zorgen voor schaduw en een duik in het zeewater is verfrissend, maar gelukkig niet ijselijk koud.