Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Groepsreizen in Zuid-Afrika

Bestemming Zuid Afrika uitzicht op Camps Bay
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Groepsreizen in Zuid-Afrika

Groepsreis Zuid-Afrika; zie Zuid-Afrika door de ogen van een ‘local’

“Bij de groepsreis Zuid-Afrika beleeft u het land waar ik opgroeide. Tijdens mijn jeugd in Zuid-Afrika werd ik door mijn ouders meegenomen naar de mooiste plekjes, zoals het Kruger Park, de Tuinroute en naar mijn familie in de Wijnlanden. In die periode is mijn liefde voor de prachtige natuur van mijn vaderland en mijn passie voor reizen ontstaan. In de jaren daarna heb ik zo’n beetje door het hele land gereisd, een tijd met mooie herinneringen. Tijdens uw groepsreisrondreis naar Zuid-Afrika kunt u zelf uw oordeel vellen; u bezoekt mijn favoriete plekjes en hoort de verhalen van uw gids. Ga mee op een van onze groepsreizen naar Afrika en ervaar hoe geweldig mooi dit land is.”

– Pieter, Sable Tours

De groepsreizen Zuid-Afrika van Sable Tours

De 3-weekse groepsreis Zuid-Afrika is de ultieme rondreis door Zuid-Afrika door dit imponerende land. Bij deze goed uitgebalanceerde reis hoeft u niet bang te zijn dat u iedere dag vroeg op moet. U heeft tijd genoeg om uw indrukken te verwerken. Liever toch iets korter weg of een ander land bezoeken?

Sable Tours heeft ook groepsrondreizen door Namibië, Botswana en Oost-Afrika, bijvoorbeeld:

15-Daagse kleinschalige groepsreis Namibië
Groepsreis Botswana en Zimbabwe
23-Daagse kleinschalige groepsreis van Windhoek naar Victoria Falls
16-Daagse kleinschalige groepsreis Kenia en Tanzania

Onze Zuid-Afrika groepsreizen hebben maximaal 14 deelnemers. Door dit kleine aantal kunnen we overnachten in leuke, kleine accommodaties en bijzonder mooie routes rijden die niet begaanbaar zijn voor grote bussen.

Wilt u Zuid-Afrika bezoeken met uw eigen groep? Naast onze vaste Zuid-Afrika groepsreizen kunnen wij voor u altijd een groepsreis Zuid-Afrika op maat samenstellen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.