Botswana reizen Botswana reizen Botswana reizen

Reisverslagen

Hieronder kunt u de reisverslagen lezen van onze klanten die Botswana hebben bezocht.

Onze klanten zeggen: 

"We beslisten om deze zomer samen met onze studerende kinderen een safari te doen. Aangezien we maar een goede week vrijaf konden krijgen op het werk, was het van belang dat deze tijd optimaal benut werd en dat de planning dus goed voorbereid was. We kozen voor Botswana en via wat surfen op het internet kwamen we terecht bij Sable Tours in Nederland, wat een perfecte keuze bleek!"


Reisverslag 4

Geschreven door: De heer Verrips

Na ons besluit om vanuit Port Elizabeth nog 2 weken te verlengen in Botswana en Namibie kwamen wij via internet o.a. Sable Tours tegen.  Vooral het persoonlijke telefoongesprek van Pieter in de beginfase en de zeer goede inschatting van wat onze wensen waren, gaf ons een goed gevoel en heeft ons doen besluiten om verder met jullie in zee te gaan. Uiteindelijk is er een pracht reis uit voort gekomen. 

Reisverslag 3

Geschreven door: Familie Van Breeschoten en Bovenschen

Met twee stellen hadden we besloten om op reis te gaan naar Namibië en Botswana. Via via waren we in contact gekomen met Sable Tours. Op verzoek hebben Pieter en Marcella bij ons thuis een opzet gegeven van de reis en na het zien van de foto’s waren we helemaal verkocht. 

Reisverslag 2

Geschreven door: Dhr. en mevr. Van der Kooij

Toen wij dit jaar besloten weer een vakantie in Zuid – Afrika door te gaan brengen hebben wij direct Sable Tours gebeld. Wij wilden graag naar het Krugerpark en de Victoria Watervallen, en met onze wensen en de adviezen van Marcella en Pieter werd onze “reis op maat “ samengesteld. Alles werd voor ons geregeld en overal waar wij kwamen werden wij hartelijk ontvangen. 

Reisverslag 1

Geschreven door: Familie Le Roy

We beslisten om deze zomer samen met onze studerende kinderen een safari te doen. Aangezien we maar een goede week vrijaf konden krijgen op het werk, was het van belang dat deze tijd optimaal benut werd en dat de planning dus goed voorbereid was. We kozen voor Botswana en via wat surfen op het internet kwamen we terecht bij Sable Tours in Nederland, wat een perfecte keuze bleek!