Medewerker Visafslag In Kaapstad Medewerker Visafslag In Kaapstad Medewerker Visafslag In Kaapstad

Bezienswaardigheden

Het is haast onmogelijk om een top 10 van bezienswaardigheden in Zuid-Afrika samen te stellen, er zijn zoveel hoogtepunten in Zuid-Afrika!  Wat is er allemaal te doen en wat moet je zeker zien in Zuid-Afrika? Er zijn teveel bezienswaardigheden in Zuid-Afrika om allemaal tijdens één reis te bezoeken, maar hieronder vindt u verschillende highlights die u op kunt nemen tijdens uw vakantie.


Kaapstad is een bestemming op zich, waar u zeker enkele dagen voor uit moet trekken om alles te bekijken. Er zijn een groot aantal bezienswaardigheden in Kaapstad die u niet mag overslaan.
Als uw tijd beperkt is, plan dan uw vakantie naar Kaapstad goed en maak keuzes in wat u wel en niet wilt bezoeken.

Wilt u op safari in het Kruger Park? Op deze pagina vindt u meer informatie over het Kruger National Park in Zuid-Afrika.

Waar vindt u de Tuinroute in Zuid-Afrika? Lees hier het antwoord op deze, en andere vragen over de Tuinroute.

Wilt u tijdens uw reis naar Zuid-Afrika de Panoramaroute bezoeken? U vindt hier meer informatie over de bezienswaardigheden in deze mooie streek.

Wat is er te doen in Oudtshoorn? Het antwoord op deze vraag leest u op de volgende pagina.

Bent u in Kaapstad, dan mag u een bezoek aan Kaap de Goede Hoop niet overslaan. Lees hier meer over Kaap de Goede Hoop en andere bezienswaardigheden op het Kaapse schiereiland.

Het Drakensberg gebied is een van de mooiste regio's in Zuid-Afrika. Op deze pagina vindt u meer informatie over de imposante Drakensbergen.

Wilt u de Wijnlanden bezoeken tijdens uw reis naar Zuid-Afrika? Lees hier meer over alle bezienswaardigheden in de Wijnlanden.

St. Lucia in Zuid-Afrika ligt aan de mooie Elephant Coast. Lees hier meer over de bezienswaardigheden in de omgeving van St. Lucia.

Hoe hoog is Tafelberg? Het antwoord op deze vraag en meer informatie vindt u op de volgende pagina over Tafelberg. 

Het Tsitsikamma National Park is een van de mooiste parken van Zuid-Afrika. Op de volgende pagina vindt u meer informatie over dit fraaie park.

Op de volgende pagina leest u meer over een excursie naar Robbeneiland voor de kust van Kaapstad in Zuid-Afrika.

Op de volgende pagina leest u meer over bezienswaardigheden in Gauteng, zoals het Pilanesberg National Park, Johannesburg en Pretoria